Officevacatures - De vacaturebank voor administratieve vacatures!
Over ons

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vier vacaturebanken, te weten Officevacatures, Officevacatures, Techniekvacaturebank & Officevacatures. Officevacatures is de enige vacaturebank die niet 'branche specifiek' is.  Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze sites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren tegen een zeer scherpe prijs.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die aan te duiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt.

De Hanze Media Groep streeft een eerlijke transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Dit netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid via bannering of mailingen onder specifieke doelgroepen als onderdeel van uiteenlopende marketing campagnes behoort tot de mogelijkheden.

Over Officevacatures

Officevacatures is de grootste Nederlandse vacaturebank, gespecialiseerd in het office segment. Binnen de branche neemt zij dan ook een zeer prominente plaats in. Officevacatures genereerd maandelijks 200.000 pageviews en wordt door 50.000 kandidaten bezocht.