a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 

Kandidatenwerving.nl

Kandidatenwerving.nl is een, in januari 2014 opgericht, wervingsbureau dat de traditionele werving en selectie een nieuwe twist heeft gegeven. Als onderdeel van de Vaes & Linthorst Groep biedt het startende bedrijf hoofdzakelijk vacatures aan in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat onze klanten zich bezig kunnen houden met de fase waar het uiteindelijk allemaal om draait: 
Het selecteren van de perfecte kandidaat!

Om de perfecte kandidaat voor u te vinden streven wij bij iedere vacature naar een doeltreffende communicatie met een massaal bereik. Hiervoor kijken wij verder dan slechts enkele (traditionele) vacaturesites en is ook sociale media een cruciaal middel om met uw vacature een zo groot mogelijk bereik te creëren.
Wij geven u de voorzet, u maakt het af!

Onze aanpak staat dan ook gelijk aan onze kernwaarden:

  • Wij bieden gemak aan zowel de opdrachtgever als de kandidaat door ons geavanceerd systeem.
  • Transparantie staat voorop: We zeggen wat wel en niet mogelijk is, we houden onze opdrachtgevers en kandidaten niet aan het lijntje met kandidaten of vacatures die we niet hebben.
  • Onze doeltreffendheid zit in onze passie, wij zijn pas tevreden als de opdrachtgever de perfecte kandidaat heeft en de kandidaat zijn droombaan.
 
Wilhelminapark 1
5911 EC Venlo
Tel: toon nummer
Email: info@kandidatenwerving.nl
Vacatures van Kandidatenwerving.nl (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.